torsdag 21 december 2023

Slutet och början till det nya


Det har varit en mentalt känslosam och krävande sista jobbarvecka då jag lämnat min fantastiska arbetsplats med alla underbara elever och vänner. Det bästa av alla avslut, AW med de allra bästa mein liber Camilla & merveilleux Helen la más bonita 💓 Som jag kommer att sakna just dessa två färgstarka kvinnor! 

Nu är jag fri som en svala, 383 oskrivna dygn till förfogande. Så det snurrar i huvudet för det är en hel del att ta tag i innan vi rullar. Svåraste nöten att knäcka är att begränsa allt som jag vill ha med i husbilen. Hur ska vi kunna vandra utan två fullproppade vandringssäckar och vandringskängor? Kunna cykla både MTB och landsvägscykling? SUP brädan? Kläder och skor! En outfit för olika tillfällen eller kanske två om de ska vara rena. Ganska många tillfällen och väderförhållanden. Inser att vi inte kommer att vara några modelejon 👾 och skulle vi knöka in allt vi vill ha med så riskerar vi dyra böter för övervikt. Så det är bara att börja sålla men först får det bli  lite Duolingo till morgonkaffet.







 

10 kommentarer:

  1. Lycka Till! Många saker kan man säkert hyra på plats, om budgeten tillåter 😁🙋

    SvaraRadera
  2. Lycka till 🤞🏻 ska med spänning följa er resa 🤩

    SvaraRadera
  3. Lycka till o var rädd om er, vi kanske ses någonstans ute i den vida världen 😊

    SvaraRadera
  4. Bon voyage y buen viaje! Nos vemos en Nerja en abril, a lo mejor ?🥰

    SvaraRadera
    Svar
    1. ¡Muchas gracias! Realmente espero verte en Nerja 😍

      Radera
  5. Härligt! Ta det lugnt på vägarna och var rädda om er. God Jul och Gott Nytt År🎄🎅🏻🎉

    SvaraRadera
  6. Tack så mycket 😁 God Jul 🎄

    SvaraRadera

Kulturella vi rullar vidare på jakt efter romarspår utmed Silvervägen

Vi har rullat in i spännande områden där de varnar för det iberiska lodjuret! Från att varit utrotad i 30 år så har den återinvandrat och st...